Toch weer Oud Papier inzameling

Op zaterdag 18 april as. wordt er op een alternatieve manier oud papier ingezameld in Beltrum door Rhumtas en het Beltrums Mannenkoor. Door de veiligheidsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus, kunnen wij het papier niet van huis ophalen.
In plaats daarvan wordt er een ‘papier drive-in’ georganiseerd. Wij zouden het heel fijn vinden, als u onze verenigingen wilt steunen en uw oude papier komt brengen.

Op de parkeerplaats aan de Avesterweg, bij de sportvelden worden vrijdagavond 4 containers in een rij achter elkaar geplaatst.
De deuren van de containers zullen open zijn, zodat het papier in de containers kan worden geplaatst. Plaats dit zover mogelijk naar achteren, zodat er ook ruimte is voor anderen.

Op zaterdag kan er van 08.30 – 15.00 uur papier worden gebracht. Er zijn dan vrijwilligers aanwezig om de inzameling in goede banen te leiden. Er is een vaste rijrichting en bij elke container kan 1 auto het papier lossen.
Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op en houd 1,5 m afstand.

Om alles goed te laten verlopen, willen wij buurtbewoners en anderen vragen hun auto op deze vrijdag en zaterdag niet bij de sportvelden, maar bij de sporthal te parkeren.

Namens Rhumtas en het Beltrums Mannenkoor alvast hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *