Succesvol festival-concert ‘Friends in Music’

Op zondag 25 juni was het dan zover: ons minifestival ‘Friends in Music’.

Op zaterdag de 24e en de zondagmorgen, was het plein voor Dacapo al opgeruimd en aangekleed tot een klein maar gezellig festivalterrein. De ingang was via het schoolplein van de voormalige Jenaplanschool Het Tweespan. Hier konden de bezoekers ook gebruik maken van het toilet.

De weergoden waren ons goed gezind, want het was stralend weer. Veel bezoekers kwamen dan ook met de fiets of wandelend kijken naar de gezellige tentjes met allerlei Afrikaanse artikelen en kunst. De aanwezige kinderen konden Afrikaanse vlechtjes in hun haren laten zetten. En natuurlijk was ook de inwendige mens niet vergeten: heerlijke smoothies, Afrikaanse lekkernijen, waaronder een soort gevuld pannenkoekje en vers gezette Oegandese koffie.

Al zingend begeleidden we de bezoekers naar binnen voor ons 1e optreden. Helaas was er niet voldoende ruimte voor alle bezoekers, maar later op de middag volgde het 2e deel van ons concert, zodat we hopelijk toch iedereen hebben kunnen laten genieten van onze zang en de energieke zang, het tromgeroffel en het dansen van Kidsgear.
Als afsluiter zongen we samen met Kidsgear ‘We are the World’

Al met al was het een erg geslaagde middag. Carolien, Elles, Lidy en Mirjam, bedankt voor jullie enthousiasme bij het organiseren van dit unieke project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *