Op naar Paradiso in Amsterdam!

Paradiso, wie wil er nou niet optreden in deze poptempel. Afgelopen zondag 14 januari was het voor ons koor zover. We waren ingeloot om mee te doen met de jaarlijkse Paradiso Korendagen.
Op deze 32e editie van de korendagen traden op zaterdag en zondag circa 140 koren uit het hele land op. Amateurzangers en zangeressen van alle leeftijden kwamen naar Paradiso om te laten horen dat zingen hun passie is. Het repertoire was zeer divers, van swingende popnummers tot renaissance muziek en van wereldmuziek tot jazz. Alle koren kregen 15 minuten voor hun optreden.

’s Ochtends vroeg zijn we met de bus naar Amsterdam gereden. Lekker relaxed met koffie en thee erbij. Bij aankomst in Paradiso hadden we nog ruim tijd om naar de optredens van andere koren te gaan luisteren.
En om 16.15 uur was het onze beurt. Super spannend natuurlijk, maar met een paar extra repetities stonden we zelfverzekerd op het podium.
We hadden gekozen voor de nummers Psalm (Frode Fjellheim), Nothing Else Matters (Metallica), Oceaan (Blof) en True Colors van Cindy Lauper. Het optreden, met onze dirigent Jeroen Twisk achter de piano, ging super goed en het publiek was heel enthousiast.
We hebben allemaal genoten van het optreden, maar wat gingen die 15 minuten snel!

Na ons optreden hadden we nog even wat tijd om naar andere koren te luisteren en daarna gingen we met z’n allen nog gezellig uit eten in Amsterdam. Rond 20.00 uur reden we weer met de bus terug naar Beltrum, een ervaring rijker.

Al met al een zeer geslaagde, leerzame en super gezellige dag! Wat is zingen toch fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *