Kerstconcert BMK: Van oorlog naar vrede

Al sinds de zomervakantie zijn we bezig met veel nieuw repertoire. De reden hiervan is, dat we volgend jaar alweer 60 jaar bestaan.
Dat is dus zeker een aanleiding om weer eens een bijzonder concert te organiseren. Meer nieuws daarover volgt via deze site, Facebook en de regionale bladen.

We zijn echter niet het enige jubilerende koor in 2019. Ook het Beltrums Mannenkoor, waarmee we elke 3e zaterdag van de maand het oud papier ophalen in en om Beltrum, heeft iets te vieren.
Zij bestaan in 2019 30 jaar. Als start van hun jubileumjaar geven zij dit jaar het kerstconcert ‘Van oorlog naar vrede’. En wij zijn gevraagd om daaraan mee te werken. Dit jaar voor ons dus geen kerstviering in de kerk, maar een concert. En ook daarvoor worden enkele nieuwe nummers ingestudeerd.

Het mannenkoor heeft een aantrekkelijk programma samengesteld, met naast ons koor ook de medewerking van solist Rutger de Vries. Velen zullen hem nog kennen van zijn hoofdrol enige jaren geleden in de musical ‘Jesus Christ Superstar’, uitgevoerd door het Winterswijks Muziektheater in het Steengroevetheater.
De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Frank Sterenborg met band en een blazerssextet van muziekvereniging Concordia uit Beltrum.

Op zondag 23 december bent u van harte welkom in de kerk in Beltrum. Het concert begint om 19.30 uur. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *