Kerst

Dit jaar hebben we diverse kerstoptredens gehad. We begonnen op zaterdag 10 december, tijdens het kerstfestijn in Eibergen. De oude Mattheuskerk was daar de hele dag geopend, om aandacht te vragen voor Amnesty International. Gedurende dag waren optredens van verschillende artiesten. Wij zongen om 16.30 uur en 17.15 uur enkele kerstnummers, maar ook 2 Nederlandse nummers en 2 Ave Maria’s uit onze ‘Hemelse klanken’ concerten.

Op zondag 11 december hebben we meegewerkt aan de kerstsamenzang van de oecumenische werkgroep uit Groenlo. Naast enkele koperblazers en het koor Akkoord uit Beltrum, zongen wij ook enkele nummers. Daartussen werd een kerstverhaal voorgelezen en werden samen met de aanwezigen diverse kerstnummers gezongen.

Als laatste zullen we op kerstavond om 21.30 uur zingen in de kerk in Beltrum. Daarna houden we 2 repetities kerstvakantie, om daarna weer vol energie aan de slag te gaan met de nummers voor ‘Friends in music’ op 25 juni 2017. We wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi en muzikaal 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *